tiistaina, maaliskuuta 06, 2007

Ei vieläkään nettiä

Täällä kamelimaassa tippuu ihan sivistyksen parista kyllä pois. Taas ollaan nettikahvilassa, mutta ei tuo nopeus ole sitä luokkaa, että sitä idolsia sais ladattua. Paska! Pakko kai mennä jonnekki kylään koneen kanssa, että sais ittensä takasi kartalle. Sanoivat nettihommasa, että ehkä kuukauen päästä saahaan meän taloon netti. Just joo.

Pari päivää olin ilman puhelinta. Täällähän on nuo pre-paid-systeemit kännyissä. Tulihan sieltä joskus tekstari, että tule uudistamaan se vuosimaksu, mutta unohin täysin sen. Sitte yks päivä ei vaan enää voinu soitta eikä laittaa viestejä. Kahen päivän kuluttua saatiin aikaiseksi marssia Carrefourin tiskille asiaa selvittään. Arvelin jo menettäväni sen saman numeron, mutta ei. Piti vaan ladata sen vuosimaksun verran (100dhs eli noin 22eur) puheaikaa ja se hävin samantien tililtä. Parin tunnin päästä puhelin toimi taas. Nou hätä enää.

Huomenna meillä on äänestyspäivä, siis eduskuntavaaleista tai jotkut vaalit kummiski. Äänestämään mennään tottakai. Pitää vilasta netistä ehokkaat, ettei tartte paikan päällä arpoa. Uskoisin, että kuulutan johki Helsingin vaalipiiriin... Valitaan sieltä joku vihreä nainen. Nuori. Ihan jo kokemuksen vuoksi tarttee mennä äänestämään.

Ja nyt heräs Kepa. Johan se puoli tuntia nukkuki. Täällä soi niin lujaa tuo musiikki, etten minäkään täällä nukkuis.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olinkin osannut laittaa sen aiemman,:-)
Tuleepi sitten kahteen kertaan. Mutta nyt vielä kolmanteenkin. Mutta onhan se mukava, että on uima-allas, vaikkei ole vettäkään. On meilläkin Kemijoki, eikä yhtään saata uia.
Tervolan poppoo

Anonyymi kirjoitti...

Näin eilen Kukkuran. Sen korva on melko hassu. reppanalla verikorva, muttei se hakutyötä haitannut. Ole iloinen, ettei tartte pukea kläpille raasuja päälle. Kertun miehellä on mahoton uhmaikä. Ei, mikään käy. Ulos. "En lähde. Jään yksin kotiin" Lelut vain lattialle ja kaikessa rauhassa leekaamaan. Menkää vain-minä pärjään. Sitten, kuitenkin kai on pakko ottaa matkaan, niin kaamea tappelu rytkyjen kanssa.
te saatte mennä, vaikka ilman mittään. trevolan poppoo

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Jonna! Olen ahkerasti seuraillut blogiasi =) Täällä sitä vietellään kuukauden ikäisen tyttösen kanssa äitiyslomaa!! Kiltti ja suloinen tyttö on =) Ja hyvin on kotiuduttu tänne Salon suunnalle! Millon te meinaatte Suomeen takas?
Tv.Hanna-Riikka