torstaina, helmikuuta 05, 2009

Muuttoa pukkaa


Koville se otti, noin 30 puhelua ja ehkä 20 nähtyä asuntoa, mutta deposit on nyt maksettu. Siis eräänlainen "varausmaksu" tai joku sen tyyppinen. Springsiin palataan takaisin, 2 makkaria yläkerrassa ja alhaalla pieni keittiö ja olkkari ja vielä pienempi study. Oma lilliputti piha ja parasta se, että omalta ovelta pääsee ulos käveleen! Eikä kiire tule yhtään, vuokratarjous meni läpi tiistaina ja nyt sunnuntaina alkais vuokrasopimus. Nimiähän ei ole vielä paperissa, mutta luottavaisia ollaan. 5000 dirtsua tingattiin vuosihinnasta, ei siis paljoa, mutta periaatteesta. Kuukausivuokra tulee siis olemaan... piti oikein moneen kertaan laskea, mutta totta se on, 2250 euroa kuussa. Ja sellasesta kämpästä. No, jossain on pakko asua. Olishan niitä vähäsen isompiaki kämppiä ollut, mutta tuo on hyvässä paikassa, uima-allas kivenheiton päässä, samoin ostari. Pääsee ite liikkumaan, koira saa lenkitykset, Kerttu pääsee pyöräileen ja sen semmosta.


Näin unta agi-mm-kisoista. Ite en kisannu, mutta kova hinku olis päästä ihan mihin tahansa kisaamaan. Kerran ollaan jopa käyty reenaamassa ihan hissukseen. Huomenna mennään toiseen kertaan ja jos siitä innostuis kyhäämään ees niitä keppelöitä ni eiköhän me johonki kuosiin kesään mennessä päästä. Koiraporukat on siirtyneet aavikolta hylätylle golfkentälle. No ei se ihan hylätty ole, mutta raksahommien takia se ei ole kuitenkaan käytössä tällä hetkellä. Eikä sieltä kuulemma ajeta pois. Mahtavat puitteet, kunnon nurmi ja järvi uittamista varten. Olis vaan ne esteet...


Dubain ainut koiranäyttely on taas tässä kuussa ja sinne oltais menossa järkkäämään jotain näytöstä. Tänä vuonna olen siis itte siinä hommassa mukana, kunhan vaan se itte pääjärkkäri sais alotettua homman. Katotaan saahaanko pedigreeltä ihan esteitä vai tartteeko niitä poliisien peestä olevia telineitä käyttää. Aiotaan vaatia maholliset kunnon esteet jatkossakin meän käyttöön jos jotain näytöstä haluavat. Katotaan onnistuuko.


Sellastapa täällä. Kelit on edelleen mahtavat, paitsi muutamana päivänä on ollu sellaset helteet, että oksat pois. Ihan yli 25 asteen on noussu... Se viien asteen nousu tuntu tosi kuumalle, muutenhan täällä on mukavat Suomen hellekelit.

4 kommenttia:

Hanna-Mari kirjoitti...

Kuulostaapa oikein ihanalta ja helpottavalta teidän uusi asunto tilanne! Helpottaa kovasti kun pääsee tuosta noin vain pihalle sekä lasten että koiran kanssa.
Agilitystä... eiks joku sheikki vois sponssata teille ihan omat esteet? :-)

Anonyymi kirjoitti...

Vieläkö olisi sukulaisille tarvetta lennoista?
Tänään 6.2. illalla klo 20.20 pääsisi Dubaihin 150,- eurolla.

Terv. Eila, agilitaava aurinkomatkalainen

Jonna kirjoitti...

Kyllä on tavetta lennolle, mutta aikaisintaan 15.2 ja siitä aina kuun loppuun asti. Eli ei voi ottaa ennen puolta kuuta.

Anonyymi kirjoitti...

Porkkanakakku

5 kananmunaa
4 dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
1 tl kardemummaa
125 g voita
350 g porkkanaa raastettuna

Kuorrutus:

200 g maustamatonta tuorejuustoa
1,5 dl lemon curdia (sitruunatahnaa)

1. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen. Lisää myös porkkanaraaste ja sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
3. Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.
4. Paista 180-asteisessa uunissa n. 1 tunti.
5. Sekoita kuorrutuksen ainekset ja levitä jäähtyneen kakun päälle. Koristele kakku marjoilla tai sitruunamelissan lehdillä.

Kakun voi pakastaa ilman kuorrutusta!


t.Arvaa kuka :)