torstaina, kesäkuuta 05, 2008

Pikkupäivityksiä

Ei muuten satu olemaan mikään narun juuttuminen se Saudien lipun korkeallaolo näin suruaikana. Aattelin vaan, että kun ei se naru voi juuttua kaikissa lähialueitten hotelleissa. Joku muu syy siinä täytyy olla. Jos joku tietää, voisi valaista tätäkin blogia.



Eilen käytiin outlet mallissa, hyvin hyvin kaukana. No, ehkä 50 kilsaa matkaa. Lastattiin autoon 3 aikuista, kolme lasta turvaistuimissa, yks vauva kaukalossa ja kahet rattaat. Harvoin tarttee nostaa niitä kahta takatakapenkkiä pystyä, mutta pitkästä aikaa oli tarvetta. Onneks kukaan ei ostanu mitään sohvaryhmää tai ruokapöytää, ei niitä kyllä siellä ees myyä. Jos joku vielä osais laskea ne tuolit takas piiloon, ni hyvä. Alla kuva taas tämän päivän lämmöistä. Kivvaa tulla Suomeen!


Tänään käytiin Hipon kanssa hakeen se loishäätö. Harvoin tarttee mistään valittaa, mutta tänään ajoin sinne takasi heti ku olin käyny kotona kääntymässä. Ihmettelin kun homma maksoi tuplat edellisiin vuosiin verrattuna. Sain sellasen 20 euron paperin, jossa on kaikki samat tiedot ku EU-passissa. Valitin, etten tätä halunnu enkä tilannu enkä tätä mihkään tartte. Toimistotäti vakuutti, että tätä on käytetty jo pari vuotta. Aikani väänsin kättä ja sanoin, että ok jos tämä on tätä maata varten, mutat ei ole ok, jos se on muka Suomea varten. Katotaan pitääkö mennä kesän jälkeen valittaan uusiksi.
Käytiin tänään akka- ja lapsiporukalla koruja hipelöimässä lähialueen kultaparatiisissa. Saman katon alla on varmaan sata helykauppaa ja että ne on halpoja. Alle puolet Suomen hinnoista, jos vaan jaksaa ja kehtaa tinkiä. Sormus olis luvassa, mutten taia raskia sitä ennen lomia ostaa, enkä kyllä ole sitä ees löytäny. Korvikset lähti tänään mukaan, pienet helmet ku olivat niin halvat.

Paan tähän loppuun vielä yhen kuvan liikennevaloissa seisseestä autosta, lähinnä sen takalasista. Tää on vielä pientä joihinki vielä enempi kiihkouskovaisiin tai muihin fanaatikkoihin, jotka haluaa autossaan mainostaa kaikkea maan ja taivaan väliltä. Luulis, että Suomessa poliisit aika nopeasti pysättäis tällaset. Joillain on koko takalasin peittävät kuvat hallitsijoista.

Ei kommentteja: