lauantaina, kesäkuuta 07, 2008

Huomenna lähtee

Jostain syystä neiti on alkanu heräilee kukonlaulun aikaan, tänään jo 7.20. Se on siis meille tosi aikasten. Toisaalta se nukahti eilen illalla autoon ja Battutassa saatiin kierrellä tunteroinen ennenku silmät aukes, kello oli 7 illalla. Yö nukuttiinki kokonaan heräämättä. Viimeksi sitä on tapahtunut valehtelematta 2 viikkoa sitten.

No siis herättiin lähes keskiyöllä ja lähettiin kasin paikkeilla ajaan sinne cargo villageen. Vaikka kuinka vakuuttelin neitiä tosi tosi pitkästä ja tylsästä matkasta, se halus mukaan. 300 dirtsua homma kustansi (noin 53eur) ja saatiin sekä maastapoistumislupa että takasitulolupa. Hommat siis hoidossa. 2 tuntia siihen meni, vaikkei ollu yhtään ruuhkaa. Nämä välimatkat on tosi kamalat välillä, vaikkei sitä ajelessa tule mietittyä. Nyt on tullu kurvailtua tonne 20-30 kilsan päähän pikkusen liian usein, sattuneesta syystä.

Eilen alkoi taas kotiäitin kirous, brittien BB. Onneks pääsee nettipimentoon mökille. On muuten valittu sekalaista seuraa sinne heän taloon, löytyy sokeaa, albiinoa, Muhammedia ja thaimaalaista hierojaa...

Ja nyt muka pitäis alkaa pakata.

Ei kommentteja: