torstaina, tammikuuta 17, 2008

Räpylöillä kauppaan?

Pitäis mennä tai olis pitäny. Sitä vettä tuli sitten yli 100 milliä, mikä on kuulemma paljon. Ei tarttenu ku ikkunasta kattoa ulos ja ihmetellä. Onneks asutaan kymppikerroksessa. Paha vaan, että parkkihalli lainehtii. Tänään en oo käyny kattomassa, mutta eilen ei päässy autosta hissilli kuivana. Uskokaa tai älkää te muualla asuvat, että koulut oli tänään kiinni ja osa vielä huomennaki sateen takia. Ostareilla kauppojen lattiat on verhottu ämpäreillä. Että se siitä nopeasta rakentamisesta. Tienvarret ja tiet yleensä on pullollaan vedestä tarpeeksi saaneita autoja, Ferrareista lähtien. Lämpöä on 15 asteen verran. Onneks huomenna jo pitäis paistaa.




Sadetta tai Mr Puska kaupungissa tai ei, liikuttu ollaan normaalisti. Tottakai kun radiossa neuvottiin pysymään kotona, ellei oo pakko lähteä liikkeelle, me lähettiin. Ei tartte hullua paljon yllyttää. Moessa yli puolet kaupoista oli Puska-päivänä auki ja sateella ku valittee oikeat reitit, pääsi kuivana shoppaileen.




Tänään käytiin ekaa kertaa saunassa kunnolla. Onhan tässä jo asuttu vuosi ja nyt tuli aika kun kaveri halus saunomaan. Ja että oliki mukavaa. Suomalaiseen kiukaaseen vaan vettä ja kelpas. Sitten vaan hyiseen altaaseen uimaan. Päätettiin tehä tästä kuukausittainen traditio. Toki kun on muutenki niin kylmää, käytiin kepan kanssa jätskillä. Takit päällä...


Miten tuo kello on taas nuin paljon?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,
ai etta, saunaan! Muistatkos, kun ollaan joskus vihjailtu tyttojen saunaillasta...? Nyt kun se teidan sauna todistettavasti toimii, niin... Tanaankin oli jotenkin niin kylma varjotella puistossa, etta sauna olis ollut poikaa :-)

Hyvaa Suomen lomaa! Tiina, Tilli & co.