perjantaina, heinäkuuta 20, 2007

Viimeiset kuulumiset

Tämä päivä meni särkänniemessä. Hyvää valmistautumista henkisesti karsintoihin. Mökilläelo alkaa jo hiljalleen ärsyttään. Kyllä siellä muuten ois, mutta melutaso senkun nousee vierasmäärän lisääntyessä uhkaavasti. Huomenna sinne saapuu itse pääbasso, joten hyvä aika ottaa ritolat.

Hipolla juoksu, startataan siis huomenna illalla toisella radalla ihan vikana eli kympin aikaan. Ollaan varmaan tämä yö vielä mökillä ja aamulla vasta hypätään autoon ja nokka kohti Vantaata. Yhentoista aikaan pitäis olla vasta kisapaikalla. Saatetaan vielä ajaa hyvinkin lujaa jos joudutaan ottaan serkku samaan kyytiin. Sen ei kuitenkaan tartte istua missään istuimessa, saati vöissä, onhan se jo 2-vuotta täyttänyt. Alkumatkan se voi syyä niitä karkkeja, joita sillä on mukana ja loppumatka jo huuetaankin lujaa.

Oma mökki jatkaa valmistumistaan. Ulkoseinät on jo lähes kokonaan naulattu kiinni. Sisällä on parvi paikoillaan ja siitä yhestä ainoasta tulevasta keittiökaapistaki jo väännetään kättä. Hyvä tilanne siis.

Dubaihin paluu jo häämöttää. Ajattelin jopa selvittää josko päästäis viikkoa aiemmin palaamaan. Mitäs me täällä kolmistaan Hipon ja Kepan kanssa pyöritään kidutusviikko. Sama olis palata miehen kanssa samaan aikaan, toki eri koneella.

Ei kommentteja: