lauantaina, tammikuuta 13, 2007

Kahvia kertaa 27 pakettia

En tiiä, mitä mielessä juolahti vai juolahtiko mitään kun sanoin Mikolle eilen päivällä, että voin mää hakia ne vieraat yöllä... Illalla katottiinh sängyssä Idolsin uusin jakso tietsikalta, sen jälkeen extra-osuus ja vielä edellinen Idols, kun ei Mikko ollu sitä nähny. Siinä vaiheessa kello oli 12 yöllä. Kello oli soimassa puoli neljä, samaan aikaan kun koneen olis pitäny olla Dubaissa. Kuultiin jo etukäteen, että lähtö jo myöhästy melkein tunnilla Suomen päästä. Silmät sikkurassa hyppäsin auton rattiin keskellä yötä ja ajoin vaan kerran harhaan. Olin just oikiaan aikaan kentällä, osa oli jo tullu ja vartin sisään tuli meän vieraat. Tavaraa oli aika paljon.

Aamulla totuus paljastu, miks sitä tavaraa oli niin paljon. Tässä tuliaislista, ihan oikeesti: 19 (!) pakettia Presidentti-kahvia, 8 pakettia Kulta Katriinaa..., 8 siideriä, noin kymmenen pakettia ruisleipää, 2 pakettia näkkäriä, 4 isoa suklaalevyä, 2 rasiaa pikkuleipiä, kaljaa kolme muovipussillista ja noin 3 kk:n seiskat sekä muita lehtiä. Niin ja Kertulle nalle. Ja mulle villasukat. Unohinkohan jotain? Joten jos joku Dubailainen haluaa kahvia, tiiät, mistä sitä saa Mikko juo sitä tahtia 2 kuppia/päivä.

Tämä päivä ollaan ajeltu ympäriinsä. Kierretty on marinaa, jumeiraa, karamaa ja syömässä oltiin Hard rock cafeessa. Iltapäivällä Zabeel parkissa oltiin kattomassa sitä poliisien esitystä, siis poliisikoiraesitystä. Hienosti osas paikallisen koirat hajun perusteella tehä kaikenmoisia tunnistushommia. Koiria oli sakemmanneja ja labradorinnoutajia. Kävin (tietenki) kysymässä, onko niillä muita rotuja. Cokkereita ja muita spanieleita oli ja 3 malia. Saksasta olivat malit hankkineet. Matkassa niitä ei nyt ollu yhtään. Ei oikein toiminu poliisikoirille tyypilliseen tapaan nämä irroitukset. Hihnasta nostettiin kaula ylös niin, että irti päästi. Positiivista oli kyllä se leluilla palkitseminen joka suorituksista. Olisin voinut oottaa jotain muuta. Ihan iloisia ja hyviä koiria.

Ei kommentteja: