tiistaina, maaliskuuta 07, 2006

Pilvinen paiva

Tanaan ajattelin ottaa aurinko. No, tuli pilvinen paiva. Eka sellainen. Vieraat lahtivat omille teilleen ja Kerttukin nukkui 2,5 tuntia paikkareita, mika on harvinaista. Siivosin sitten ja surffilin netissa. Kavin myos samalla altaalla viihtyvien toisten suomalaisten luona pikavisiitilla. Talo oli iso, mutta perheessa onkin 4 lasta. Sain myos hienoja kuvia, mita rouva otti yhtena paivana altaan aarella. Nyt olen siis taas netissa ja Kerttu taas nukkumassa. Olikin melkoinen vasytystaistelu. Ja netista kuuntelen Radio Suomipoppia. Onhan tassa jo oltukin yli viikko pois kotimaasta..



Kuvassa on koko Vayrysen suvun serkukset. Pieni on suku, mutta yritetaan kasvattaa sita. Vasemmalla Erik, keskella Alex ja oikosessa Kerttu. Erik ja Alex ovat meilla vierailemassa pari viikkoa Falunista Ruotsista vanhempiensa kanssa.

Tama kaupunkihan on taysin miehitetty brittilaisilla. Radiokanavia ja sanomalehtia on useita brittilaisia. Asken radiossa tuli jotain musiikkimainoksia. Rasmus ja HIMihan ne siella. Asiasta kymmenenteen, huomenna alkaisi Robbie Williamssin lippujen myynti.

Piti vaan lisata viela siita Hipon tuonnista. Kun Dubain kentalla kadet hiesta markana menin nitten papereitten kanssa sinne tiskille, jonne neuvottiin, niin miekkonen eka kysyi, etta missa alkuperainen lupa. Oo, se on alkuperainen. No ei kuulemma ollut. Kyseli sitten etta onko kora ostettu Suomesta vaiko emiraateista. Sitten kyseli, etta missas koiran passi on. Loin sille EU-passin kouraan ja Hipon valokuvaa katsellessa ilmeisesti herkistyi nin, etta sanoi vaan etta OK. Pikkusen jannitti, etta tahanko asti paastiin vaan ei perille.

Meilla ilmestyy paikallinen seiska. Siis 7-paivaa. 7 Days. Se on ílmaissanomalehti, joka on joka aamu laitettu oven kahvaan. Ainakin pitaisi. Mutta mean piha nayttaa vissiin silta, ettei taalla asu kukaan niin ei se ihan joka aamu ilmesty. Tanaan muut saivat sellasen lifestylelehden, muttei me. Lainasin sen silti naapurilta, koska siina ei asu kukaan. Pitaa muistaa palauttaa...

Eilen kavi taas yksi puutarhuri tarjoamassa palveluitaan. Ruoho pitais saaha leikattua. Sen vois kylla leikata ihan saksilla, ei sita niin paljoa ole, mutta ehka kummiskaan en ala saksilla leikata. Yritin selittaa miehelle, etta ollaan soitettu yhteen firmaan ja ne lupasivat ottaa yhteytta. En muistanu mika firma, enka ymmartany yhtaan mita se mies selitti, vaikka englantia se varmaan puhu. Tama englanti nailla tyolaisilla on hieman erikoista. Tai sitten olen vaan niin tyhyma. Taalla kay muutenkin kaikenlaisia kaupiaita tarjoamassa palveluitaan. On naita puutarhureita, kotiapulaisia, ikkunanpesijoita, autonpesijoita, vedentuojia, kaasupullojen tuojia ja mitahan viela. Ja jos jotain luvataan tehda tai soittaa niin ei kannata luottaa mihinkaan aikatauluihin. 4 kerta toden sanoo. Paitsi, etta netti olisi eilen tulut jopa etuajassa, jos oltais oltu kotona.

Ei kommentteja: