sunnuntaina, huhtikuuta 19, 2009

Suunnitelmat uusiksi



Iranin matka on nyt hankittu. Torstaina lähettiin hyvissä ajoin liikkeelle Bur Dubaita kohti. Autolle saatiin parkkis ihan pääpaikalta. Libanonin lipulla varustettu auto ja sen kuski ystävällisesti antoi meille paikan sekä parkkilipun. Siitä vaan asteltiin matkatoimistoon ja tunnin päästä meillä oli käsissä toukokuun 7. päivän menolippu Teheraniin ja paluu 9. päivä. Air Iran meät sinne lennättää. Viisumin pitäis saaha kentältä, hotellit on varattu ja maksettu, huivi ja kaapu pitäis olla jo lentokentällä päällä. Näin ainaki netin mukaan. Hermannnille vois tehä sellasen valkosen vauvakaavun... not! Mutta toi kaapu täytyy hankkia. Ainaki reiteen asti pitäis takin ulottua.. No saapa nähä.



Kesäsuunnitelmat meni uusiksi kertaheitolla kun meni sukset ristiin sukulaisten kanssa. Eipä ole mitään kiirettä ainakaan pohjoiseen. Joten aattelin, että josko täältä lähettäis sitten suoraan mökille vasta kesäkuun lopussa. Kattellaan nyt sitäkin. Joka vuosi ollaan ekana täältä lähetty ja viimeisenä palattu. Eka kerta moneen vuoteen kun jäis agin SM-kisat näkemättä. Eihän sinne kisaoikeutta ole taaskaan, mutta ettei ees paikan päälle? Olishan siinä sitten koko heinä- ja elokuut aikaa olla Suomessa, ja syyskuu...



Nyt alko lämpimät kelit taas. Johan täällä oliki poikkeuksellisen huonot kelit. Nyt iski lämmin ilma kosteuen kera. Ei auttanu vaikka seiskan aikaan lähin perjantaina lenkille. Janotti heti ekan saan metrin jälkeen. Sinnillä silti heitin tunnin juosten... Eilen kans kävin lenkillä. Oli vakaa aikomus lähteä body pumppiin yli vuojen tauon jälkeen, mutta ei ihan onnistunu. Jotain silti. Vielähän tässä olis ainakin kuukausi, ellei kaksiki aikaa laihuttaa kesää varten. Tai jos ei tulis Suomeen ollenkaan. Menis vaikka Ruottiin.
Ai niin, Hermannilla on 2 hammasta.

2 kommenttia:

Bangaloresta kirjoitti...

Laitahan sitten kuvia sielta Iranin reissulta! Meikalaisella on aivan mielettoman suuri ikava sinne takaisin, mutta ei vaan voi menna... Mies ei suostu vahia lomiaan sinne kuluttamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Nuorena suomalaisena naisena en suosittelisi kaavun laittamista Iraniin; modernit nuoret naiset Teheranissa kayttaa ainoastaan puoleen reiteen ulottuvaa takkia seka muodikasta huivia; takkeja saa edukkaasti Bazaarista. Huivin kandee olla ohut silla Teheranissa on toukokuussa jo varmaan aika kuuma? Niin ja kovasti kateista mukaan USD/EUR, ainoastaan iranilaiset kortit kelpaa!