lauantaina, joulukuuta 01, 2007

Joulu on taas


Kaupoissa soi joululaulut. Ulkona on kylmää, ihan ku jouluna. Eilen illalla ei voinu olla puistossa ku paleli. Ei ollu tarpeeksi vaatetta. Plääh.

Tänä päivänä oon tehny tosissaan töitä sen itsenäisyyspäivän juhlan mekon löytämiseksi. Eilen löysinki jo yhen mekon, jota piti tänään lähteä uusiksi kokeilemaan. Ei ollu kokoa. Harvinaista, mutta L oli liian iso ja M:iä ei ollu yhtään enää. Siinä meni sekin löytö. Sitten kolmatta kertaa saman päivän aikana debenhamsille, jossa kokeilin yhtä omasta mielestä itte sopivaa mekkoa. Aattelin, että käyn vielä myyjältä varmistamassa, ettei oo ihan naurettavan näkönen. Myyjä vastas, että ei näytä kovin hyvältä! Miten se kehtaa! Tyrmää täysin toisen ihanan löydön. No eihän sitä sitte voinu ostaa. Tämän päivän 5 tunnin kokonaisshoppailun tuloksena on siis se, että taitaa jäähä juhlat väliin puvun puutteessa.

Eilen luki paikallislehessä, että Dubai municipality on päättänyt kieltää ja rajoittaa tiettyjä koirarotuja. Rottweilerit, dobermannit, huskyt ja mm. pit bullterrierien määrää rajoitetaan niin, ettei niitä saa olla samassa taloudessa ku yks. Samoten niitä saa olla vain villoissa (omakotitalossa) se yks kipale eikä kerrostalossa yhtään. Lisäksi kaikki koirat pitää olla remmissä tai saa sakkoja. Jos oikein ymmärsin, nuilla rajoitetuilla roduilla (yht. 12) pitää julkisilla paikoilla olla vielä kuonokoppa. Ja kaikki tämä astuu voiman kuukauen päästä eli 1.1.2008. Aika rajut lait ja nuin lyhyellä varotusajalla.

Ei kommentteja: