tiistaina, tammikuuta 31, 2006

Kivet, eiku varpaat suuhun!

Hyvä yö takana. Kerttu söi vain kaksi kertaa. Illalla meinasi alkaa kitinät ja yöunilta herättiin jo tunnin unien jälkeen. Mahavaivat valvottavat. Kuvitteleppa itse olla sontimatta yli viikkoon... Mutta meillä se on tavallista. Hampaat taas herättävät aina kahden tunnin jälkeen öisin, mutta viime yö oli siis poikkeus. Ja yöunet jatkuivat aamuysiin asti.

Kerttu 4kk sai eilen varpaat ekaa kertaa suuhun asti. Hieman meni suu väärään kun maku ei vissiin vastannut odotuksia. Kameran kun haki paikalle, vastaopittu taito tietenkin unohtui. Muita vastaopittuja taitoja ovat kiljuminen ja hekottaminen.

Eilen kävimme isomummon luona kylässä. Mummo täyttää 80 nyt huhtikuussa ja asustelee omassa "siivessään" tyttären perheen asuessa toisessa "siivessä". Papan kuoltua tapaturmaisesti muutama vuosi sitten heidän taloonsa rakennettiin lisäsiipi mummua varten. Näin samassa talossa asuu periaatteessa kolme sukupolvea. Harvat näin "vanhat" asustelevat yksinään enää, mutta harvinaisen hyväkuntoinen tämä meän mummo mutenkin on. Potkurilla pyyhkäisee kauppareissuille ja Iines-koiraa lenkittää joka päivä.

Kohta lähetään Kertun kummitädin kanssa Prismaan shoppailureissulle. Toivottavasti kukkaronnyörit pysyvät suhteellisen tiukalla ;)

Ei kommentteja: