maanantaina, syyskuuta 13, 2010

Lappu luukulle?


Aattelin laittaa lapun tämän blogin luukulle. Kun en jaksa mitään kirjottaa eikä meillä mitään tapahukkaan koskaan. Enää. Hippolandia on rantautunu jo vuosi sitten Suomen kamaralle ja ite Hippo on kans telakalla. En kuitenkaan ihan lopullisesti lopeta tätä, mutta kirjotan varmasti tosi harvoin.


Tänään pääsee tapaamaan taas pitkästä aikaa ex-dubailaisia ruokailun yhteyessä. Näkee samalla Tanjan vauvelia, oma tietty lähtee kans mukaan. Tiina kävi lastensa kanssa myös meillä mieluisalla visiitillä viime viikolla. Nämä siis molemmat Dubaista tuttuja. Suomen mummu oli kans käymässä ohikulkumatkallaan Viron puolelle. Molemmat koirat (malit) oli myös mukana ja saivatkin erikoisen reissun. Omalla autolla menivät laivalla Viroon, jonne sitten se auto tietty hajos. Tulivat toisten kyytissä pois, minä hain ne satamasta ja tänään jatkoivat junalla matkaa Kemiin. Tulevat taas kahen viikon päästä hakemaan autoa ja menevät samalla Tämä on-kennelin leirille Inkooseen. Vai oliko se Inkoo? No joku semmottinen kuitenki.


Ite olen ollu pari kertaa vauvelin (jolla ei ole vielä nimeä, mutta passikuvat on otettu) kanssa kisoissa töissä. Sisäänheittäjän homma on just sopiva meille. Hippo sai viimisen cartrofen-piikkinsä viime viikolla ja tän viikon sunnuntaina pitäsi startata pitkästä aikaa kisoissa, tosin joukkueessa vaan. Pari kertaa ollaan purinalla käyty ja aina tuloksena aukinaiset anturat, tai yks sellanen. Jännevammanen varvas ei haittaa, mutta sen juureen hankaa viereinen terve kynsi. Katotaan, tuleeko siitä kalua vai mitä. Olen myös vetänyt kaks kertaa Sundsbergin omaa agilityjatkokurssia. Kivoja koiria ja ihmisiä sielläkin on. Kovin on kova maa, johon esteet pitää "piikittää" kiinni, mutta onhan sitä aavikkohiekallaki reenattu..


Sillon ku mies lähti isyysloman jälkeen töihin, aattelin kauhulla meän tulevia päiviä. Kolme alle 5-vuotista mukulaa, joista 2 nukkuu päikyt. Suunnittelin sitä ja tätä päivien tylsyyen tappamiseksi, mutta kertaakaan ei olla missään kerhossa käyty. Tuolla hiekkalaatikolla aika kuluu niin hyvin. Ja sisätilat säilyy sotkun tieltä. Kauppaanki pystyy melko hyvin meneen kaikkien kanssa yhessä, Hemppa vaan on lähes pakko köyttää johonki kiinni tai nostaa ostoskärryihin istumaan. Kantoliina tuli postissa vauvelia varten ja lauantaina on sellanen kurssi sen käytöstä. Siinä pihatalkoitten välissä aattelin siellä kävästä...

Ei kommentteja: