tiistaina, heinäkuuta 27, 2010

4-henkinen perhe edelleen


Täällä vielä kärvistellään. Nyt on rv 40+6, joten menee yli esikoisen ajan. Sillon mentiin vaan neljällä yli, nyt menee ainaki viikolla. Eiliseen asti ei tuntunu fyysiseti missään, henkisesti vaan. Nyt tuntuu jo kropassaki. Välillä vihlasee vasempaan jalkaan aika ikävästi ja mahassaki möyryää välillä. Pahaaki tekee sillon tällön. Neuvolassa kävin tänään vikaa kertaa, ei siellä mitään uutta. Olin molempien lasten kanssa muuten siellä neuvolaa sotkemassa, kun tuli ampiaispesän tuhoaja samaan aikaan. Ilmeisesti saivat pesän myrkytettyä ja tuhottua sen etupihan terassin alta.


Takapihalle saatiin eilisen aikana yli tuplasti terassia lisää. Sain yhen virolaisen raksamiehen kiinni pihalta ja sovin töistä. Yks miehen kamu parka tuli viime viikolla kylään ja sattumalta sillä oli koukku auton perässä kiinni. Menihän siinä kolmisen tuntia kun raahasivat ympäri pitäjää tarpeeksi tavaraa pihalle. Bauhausin terassilaudat oli lopussa ja niitä piti hakea toisestakin paikkaa. Nyt pitäs taas alkaa laittaa piha uusiksi, kun pysyvät rakenteet on nyt paikoillaan.


Vauvallekin on nyt sänky valmiina. Kertulle hain Ikeasta uuden sängyn (lastensänky) ja Hemppa peri Kepan vanhan ja vauva sai siis Hempan vanhan. Tänään oli ekaa kertaa vaikeuksia saaha Hemuli pysymään sängyssään päikkyjen ajan. Viime päivät se on nukkunu päikyt autossa, joten uutuuden viehätystä on vielä. Viime yöt on menny aikalailla sirkusta kattellessa. Kepa ei pysy omassaan vaan tulee meän sänkyyn tai sitten se näkee painajaisia ja huutaa herättäen veljen, jolloin koko talo on hereillä. Eilen nukuin kolmessa paikassa saman yön aikana. Kauiiten meni lastenhuoneen ehkä sentin paksuisella automatolla.


Jatketaan siis vaavin ootusta. Uhkasin sitä jo eilen nimeämällä sen nimipäiväkalenterin mukaisesti välittämättä onko se tyttö vai poika. Sen verran kamalia nimiä on tulossa.

1 kommentti:

Miira kirjoitti...

Mä ymmärsin, että teidän "kolmonen" olis maailmassa: onnea!!! ;)

Mä onneton oon aina kuvitellut, että esikoiset menee yli, kakkoset EHKÄ ja siitä edespäin ne tulee ennemminkin etuajassa.. niin väärässä sitä voi ollakin.. :D

Mä kärvistelen yhä mahan kanssa, mutta merkkejä alkaa olla. Jospa se siitä.. :)

Onnea ja iloa vauva-arkeen!!

Miira