keskiviikkona, maaliskuuta 10, 2010

Uuet aikataulut jyllää!

Hemppa heräs tänään viien jälkeen aamulla... krooh! Ei se ole mikään aika herätä. Kuuen vielä kestän, mutten ennen sitä. Varsinkaan vapaapäivänä. Vaan pakko se oli nousta. Siistiä vielä kun on vieras, joka nukkuu alakerrassa toista viikkoa, ni ei oikeen kehtaa mennä sinnekään.

Tänään kävin elämäni ekaa kertaa kaupoissa kiertelemässä niin, että lapset oli hoidossa. Huono äiti! Itseasiassa lapset oli pakko eka aamulla viiä hoitoon, koska oli yks paikka käytävänä, minne ei saa lapsia viiä mukaan. Sieltä kurvasin purinalle viemään kisa-avaimia ja sitten myyrmanniin. Sieltä kaahasin sporttikoirahallille reenaan Kaisan kanssa. Hyvät oli reenit ja tuli tehtyä mm. viskileikkausta. Ainaki luulen niin. Se mattoalusta vie ainaki Hippoa ihan jumalatonta vauhtia. Tuntuu, ettei se missään muualla mene niin kovaa. Omat varusteet oli taas viimisen päälle, siviilivehkeet saappaineen... Paljon tuli kiroiltua, mutta onneks ei ollu ku Kaisa parka kuuntelemassa. Toivon, että tuo hirveän kiroilun palaaminen sanavarastoon aiheutuu tuosta meän vieraasta, joka ei muista, ettei me haluta opettaa lapsille kiroilua. Noh, matka hallilta hikoilun jälkeen jatkui vielä Selloon tuhlaamaan.

Eilen pyörähin töissä iltavuoron verran ja tein samalla iv-lääketentin. Siinä oli lääkelaskuja, jotka piti olla 100% oikein ja teoriaväittämiä, joissa sai olla 20% väärin. Läpi meni ekalla kerralla! Lukemisen perusteella olisin voinu väittää, etten saa sitä teoriaa läpi, mutta onneks olin väärässä. Nyt saan siis pistellä potilaille tippoja ja laitella laillisesti mm. antibiootteja tippumaan.

Vasta äsken muistin, että mullahan on kattomatta Salosen Nooran polttaripilavideo ja se oli totisesti hyvä. Suosittelen ainaki kaikille koiraihmisille, jotka agilitystä ees jotain ymmärtää.

1 kommentti:

Paula kirjoitti...

Onnea tulevan kolmosen johdosta, terkut Lontoosta!