tiistaina, syyskuuta 29, 2009

Se on täällä tänään!


Tai siis eilen. Kontti tuli ja yli 100 pahvilaatikkoa sen sisällä. Ihan kuin olis ollu joulu. Ei yhtään tienny, mitä sieltä laatikosta esiin tulee. Kokoajan ootin ja pelkäsin gekkoa, mutta yhtään ei löytyny. Vähän olin pettyny. Olis tästäki jutusta saanu vähän jännittävämmän... Jännittämistä oli lähinnä siinä vajaan sadan neliön ahtamisesta 52 neliöön. Kyllä ne mahtuu, mutta eihän täällä siistiä ole. Varastot oli jo ennalta täyttä kaikkea soopaa ja varsinki vaatekaapit pursuaa. Täytyy isolla käellä alkaa rankkaamaan tavaraa pois. Jos vakavasti miettii, niin mikään tavara ei ole elämää tärkeämpi, joten pakko luopua vaikka mistä. Vaatteita vein jo ison kassin UFFin keräyslaatikkoon. Roskikseen menee myös kaikenlaista. Kirpparille en ainakaan omia vaatteita ala kuskata. Vähitellen vois alkaa päättämään, joko lastenvaatteet pannaan menemään vai säilytetäänkö vielä. Viime yön jälkeen olisin heti valmis panemaan kaikki kiertoon.

Kontti tuli viimeisen lupauksen jälkeen 5 minsaa etuajassa, matka kesti noin 7 viikkoa yhteensä. Kaikki oli tosi hyvin pakattu, yhestä lautasesta oli palanen pois, muuta vikaa ei ollu. Minä purin keittiössä astioita ja muuta sälää, mies purki olkkarissa ja 2 työmiestä kanto tavarat sisään. Posiviiviset miekkoset sano jossain välissä, että valmistaudu nyt kun alhaalta tulee kohta hiukan keittiön lattiapinta-alaa isompi ruokapöytä. Hyvin se lopulta mahtu. Tuolit ei niin hyvin.


Tänään ajoin oven eteen auton kun Hemppa nukku päikkyjä kaukalossa. Aattelin samalla kantaa akvaariotarvikkeita (wtf??? niinpä hyvinkin... tilapäisessä mielenhäiriössä olen antanu periksi akvaariolle) sisälle. Johan tuli isännöitsijä kertomaan, että tulen saamaan valituksen jos jätän autoni siihen pihalle. Mies on oikein mukava ja kertoi, että pihalla verhot heiluu jokseenkin tiheään ja kaikesta valitetaan. Eilisestä kontin pihalle tuonnista oli heti tullu valitukset. Ihmettelin kun varaston käytävälle jääneestä jääkaapista (en tiiä, miksi sekin piti tuua Suomeen) ei vielä oltu valitettu.

Tässä kaaoksen keskellä en tiiä, toivoisinko, että nopeasti löydettäis joku uus koti vai olisko kiva välillä hengähtää, eikä heti tarttis pakata just purettuja tavaroita. Kirkkonummen sundsberg nyt kiehtoo kumman lailla taas. Espoon Kalajärven esitteet heitettiin eilen roskiin.
Sunnuntaina olin pitkästä aikaa kisoissakin purinalla. Oli piirinmestaruuskisat ja eessä 5 rataa, 2 henk.koht.rataa Hipolla, yks joukkuerata ja lainakoira-Rallilla (omistaja-Kaisalla jalka revähtäny) 2 rataa. Hipolla perusradasta ihan ok-nolla ja toinen sija. Hävittiin melkein 2 sekkaa voittajalle ja se suunnilleen raivostutti. Oma ohjaus tuntu aika letkeältä, että olishan siinä voinu kiristää, mutta nolla mikä nolla, se on tavoite. Hyppäriltä tippu yks saakelin rima, se eka tälle kisakaudelle. Että ottaa pattiin, mutta olin kuulemma täysin koirarukan eessä. Muuten ohjaus meni miten sattuu, oli tosi mutkarata, mutta mukava. Joukkuerata meni vähän ku vasemmalla käellä nollalla. Ralliparka näytti siltä, ettei olis mun mukaan ollenkaan lähteny, istua tönötti ihan väärään suuntaan. Lähti kuitenki mukaan ja pakko-nolla ekalta, toiselta mun ohjausvirheestä hyllylle radan puolivälissä. Rallin radoilta ei minkäänlaista muistikuvaa, kaikki energia meni siihen, että sai sen pysymään mun mukana. Omalta osalta 5 rataa oli liikaa. Motivaatiota riitti just kummankin koiran ekoille radoille. Ehkä se 9 tuntia kisapaikalla oli liikaa.

Huomenna pääsee tästä kaaoksesta vähäks aikaa pois. Lähen lasten kanssa Tukholmaan päiväksi. 2 yötä Siljalla ja päivä Tukholmassa.

4 kommenttia:

Karmiini kirjoitti...

Oletteko harkinneet Kirkkonummen Veikkolaa asuinpaikaksi? Kiva kylämäinen miljöö, upea luonto uimapaikkoineen yms. Nopeat yhteydet Espoon Helsingin suuntaan myös julkisilla (bussilla 30-45min Kamppiin, vähintään sama aika kuluu Vantaalta). Espoota edullisempi asua, ruokakaupat, koulut, tk ja neuvola, pankki, posti, kioski yms. peruspalvelut löytyy.

Ja mikä tärkeintä - sielä on tosi aktiivinen koirakerho (mm. sitä agilityä) www.vekora.net

Kaisa kirjoitti...

Selvisit ihan hyvin Rallin kanssa :o)
Hetken jo epäilin todellisuudentajuani, kun katsoin vauhtia (lomps lomps) mutta kaverit palautti maan pinnalle. Kiltisti kulki, kiitos vaan!

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti saatte muuttoasiat pian kuntoon. Alkaa rassaamaan varmaan pikku hiljaa.

Mulla yks työkamu on menossa Dubaihin viikoksi. On oikea shoppaholic ja aikoo käydä laskettelemassa siellä Ski-Dubaissa, ja hiekkadyyneillä, Camel race:llä ja syömässä Burj Al Arab. Olisko sulla jotain must paikkaa siellä missä kannattaa käydä tai sitten muuten vaan vinkkiä. Voit laittaa mulle mailia minna.ylitalo@havator.com.

T Minna

Jonna kirjoitti...

Veikkolassa en ole ite käyny, mutta mies kävi. Olis heti valmis muuttamaan siihen taloon, mitä kävi kattomassa, mutta sijainti ei ole hyvä. Tosin eipä taida kai se meän tulevakaan sijainti olla sen parempi... Sama kunta kuitenki.